VITACEA Imunostrong je prirodni preparat izuzetno efikasan kod gripa, prehlada i alergija. Sadrži kombinaciju najpoznatijih imunostimulatora. Doprinosi prevenciji gripa i prehlade.

Zaustavlja i ublažava sve simptome gripa i prehlade: kijavicu, kašalj, upalu grla i bolove u mišićima. Omogućava lepši i zdraviji izgled kože, kose i noktiju i deluje kao anti-ageing faktor.

Vitacea jača imunitet i skraćuje trajanje bolesti. Čim osetite prve simptome uzmite 2 do 3 kapsule Vitacee. Time ćete sprečiti  razvijanje gripa ili prehlade. Savršen izvor vitamina, minerala i oligo elemenata za zimski period.

OSEĆAM SE ODLIČNO!

RADOLJUB Bošković, Aleksandrovac:
"Imao sam upalu pluća, imao sam visoki krvni pritisak, imao sam masnoću u krvi, masnoću u mokraći, imao sam slabi imunitet, slabo srce, imao sam grčeve, nisam mogao da hodam. Zahvaljujući upotrebi Vitacea kapsula, sve je stopirano!!! Osećam se odlično! Iskreno preporučujem svima da koriste ovaj preparat i starijima i deci jer će im više nego sigurno pomoći.“

JaČi imunitet sa Vitaceom

IVANA, 27 godina, Beograd:
„Prvi put sam probala Vitacea preparat na nagovor moje drugarice, obzirom da mi je bio opao imunitet, pa sam stalno imala bolove u grlu, suvi kašalj i još neke popratne pojave. Čim sam popila prvu kutiju Vitacea kapsula osećala sam se bolje, poletnije i puna energije! Više nisam imala ni probleme sa ranijim ustajanjem, koje mi je dodatno pravilo teškoće. Od tada redovno koristim Vitaceu čak i kada sam sasvim zdrava, preventive radi, a rezultati su vidljivi.“

Od kad koristim Vitacea kapsule nisam imala ni grip ni prehladu !!!

BRANISLAVA Baralić, Beograd:
“Od svoje 16-e godine bolovala sam od polenske kijavice. Koristila sam sve lekove koji su u to vreme bili aktuelni ali mi ništa nije pomoglo. Konstatovano je da mi je jedini lek da u tom periodu promenim klimu,a to znači da idem u periodu cvetanja lipa i još nekih trava na primorje. To sam radila godinama. Dosta sam čitala o Vitalisu i njihovim preparatima. U aprilu sam počela da koristim Vitalisove Vitacea kapsule, kako bih pripremila organizam za cvetanje lipa koje dolazi. Deset dana sam ga pila, i te godine sam imala neznatnu kijavicu. Postupak sam ponovila i sledeće godine, i od tada ja više nemam polensku kijavicu!!! Od kad koristim Vitacea kapsule nisam imala ni jednu prehladu niti sam podložna infekcijama!!! Za moje 64 godine sam u dobroj kondiciji i nemam nikakvih zdravstvenih problema. Zato toplo preporučujem Vitacea kapsule.

Za jak imunitet

LJILJANA Laušev, Novi Sad:
“Koristim Vitacea kapsule za jačanje imuniteta i veoma sam zadovoljna njihovim dejstvom. Mnogo mi pomažu u sezoni gripa i prehlade da ostanem zdrava. Imam 48 godina, posao mi je jako stresan i umno naporan pa sam sada počela da koristim i Vitalis Yang Energising.
Puno pozdrava.”

VITACEA KAPSULE SU MI MNOGO POMOGLE

JOVANA “Šargarepica”:
“Imunitet mi je bio jako slab i osećala sam se oslabljeno. Vitacea kapsule su mi mnogo pomogle, i od kad ih koristim imunitet mi se izuzetno popravio. Svakome ko ima problema sa imunitetom preporučujem da koristi Vitaceu od Vitalisa.”

poručite odmah on-line