YIN Antistress je potpuno prirodan, biljni preparat za smirenje iz porodice VITALIS Doctor’s group proizvoda.

YIN Antistress je jedinstven preparat na našem tržištu koji pomaže u oslobađanju od napetosti i njenih posledica, a ne stvara zavisnost i naviku.

YIN Antistress pomaže kod svih tegoba izazvanih stresom - a to su: napetost, strah, nervoza, strepnja, uznemirenost, nesanica, lupanje i preskakanje srca i visok krvni pritisak.


ŽIVOTA Radovanović, Beograd:


OLIVERA Čatić, Beograd:
"Pre par godina sam imala probleme sa digestivnim traktom, nervozom želudca, lošim varenjem, sve izazvano stresom i nervozom. Uzimala sam Yin Antistress dva puta dnevno i vrlo brzo sam osetila poboljšanje i psihičkog i fizičkog stanja. Nastavila sam da uzimam Yin Antistress još godinu i po dana, i mojih tegoba više nema, osećam se potpuno zdravo, nema više napetosti, nervoze niti uznemirenosti. Yin Antistress bih preporučila svima koji imaju slične ili takve tegobe, sigurno pomaže. Puno zahvalnosti i poštovanja prema Vitalis Doctors group!!!“

PRITISAK MI JE NORMALAN, NEMA VIŠE LUPANJA I PRESKAKANJA SRCA!

DRAGOLJUB Pavlović, Švajcarska:
„Srce mi je jako brzo lupalo i preskalo. Puls je išao i do 160 u minutu, i to najčešće noću oko 2-3 sata, i mučilo me je ceo dan. A pritom sam morao da radim. I tako preko 3 godine. Pio sam lekove, prvo jedne, pa druge, pa treće, ali mi ništa nije pomoglo. Bio sam i u bolnici na ispitivanjima, čak i kod nas kod 3 kardiologa. Ali ja sam i dalje imao iste probleme. O YINU sam čitao u novinama, a gledao sam i na televiziji. I kupio sam jednu kutiju da probam. Od maja do avgusta pijem po dve kapsule YINA Antistresa dnevno. I od tada više nemam nijedan od tih problema! Pritisak mi je normalan, nema više lupanja i preskakanja srca! Zahvalan sam puno ljudima iz Vitalisa i želim im i dalje puno uspeha u radu, na zadovoljstvo nas koji smo se uz pomoć njihovu oslobodili svih tegoba.

SADA SPAVAM KAO BEBA!

SVETLANA Pavlović, Beograd:
"Želim da dam svoj doprinos u smislu mišljenja za upotrebu YIN Antistress kapsula Vitalisa. Pošto je jako dugo vremena prošlo kako sam se lečila od nesanice, izazvane tragedijom koju sam doživela, čuvši za Vitalis kapsule za spavanje, počela sam da ih koristim. Od kako pijem YIN Antistress kapsule, spavanje mi se regulisalo, prosto mogu reći da sada spavam kao beba! Želim da svima koji imaju problem sa nesanicom preporučim YIN kapsule Vitalis, garantovano će vrlo brzo rešiti taj problem kao ja. Hvala Vitalisu.“

NESANICA, PSIHIČKA NAPETOST I NERVOZA SU PROŠLOST!!!

RADINKA Ranđelović, Knićanin:
„Vec posle prve potrošene kutije YIN Antistress kapsula osecam se mnogo bolje. Nesanica, psihička napetost, nervoza i strah šta će mi se desiti sutra su prošlost. Obavljam radne zadatke bez stresa, bez lupanja srca i zamaranja. Visok krvni pritisak i klimakterijum su svedeni u granicu normale. Zbog svega sam vam jako zahvalna.“

Posle tri dana uzimanja Yin kapsula prestala sam da koristim tablete za visok pritisak!

RUŽA Gajić, Sremska Mitrovica:
˝Poštovani, verujući Vašim proizvodima jer sam ih već koristila, naručila sam i Yin Antistress kapsule. Duže od 30 godina lečim se od visokog krvnog pritiska, a u zadnjih par godina imam problem sa nesanicom, jakim stresom i osećajem napetosti i straha. Posle tri dana uzimanja Yin kapsula prestala sam da koristim tablete za visok krvni pritisak i osećam se i psihički mnogo bolje! Jednostavno sam se preporodila. Želim da vam se zahvalim što postojite i što ste doneli na naše tržište ovaj sjajan proizvod.˝

NAPETOST, VISOK PRITISAK I UZNEMIRENOST SU PROŠLOST ZA MENE!

SLOBODANKA Drulić, Negotin, 63 godine:
„Imala sam visok krvni pritisak i lupanje srca, uz to bila sam napeta i uznemirena. Koristila sam lekove i za pritisak i za srce. Na televiziji sam videla da je mnogim ljudima sa istim problemom Yin izmenio život i rešila da ga kupim. Počela sam da ga pijem i odmah sam videla rezultate. Smanjio mi se pritisak, a rad srca mi se normalizovao! Uzimala sam 2 kapsule Yina dnevno. Od tad ja više ne upotrebljavam lekove za srce i pritisak! Sve se stabilizovalo, nema više lupanja srca i potpuno sam smirena i opuštena!!! Na pregledu kod doktora, posle dva meseca korišćenja zabeležen mi je pritisak 120/80!!! Pritisak mi je kao kad sam bila devojka! Osećam se smirenije i opuštenije i tako lepo spavam. Prosto nisam mogla da verujem. Sad sam ponovo vesela i osećam se kao kad sam bila mlada! Puno uspeha želim VITALISU i njihovom kolektivu!”

OSEĆAM SE OPUŠTENIJE, SMIRENIJE I MNOGO BOLJE SPAVAM!!!

SNEŽANA Stojković, Zemun:
Yin Antistress koristim već šest meseci i jako sam zadovoljna delovanjem. Imam 45 godina i operisala sam štitnu žlezdu. Posle operacije sam bila pod stresom, bila sam uznemirena, napeta i nervozna, imala sam strahove, lupanje i preskakanje srca, nervozu u stomaku i nisam mogla da spavam. Videla sam vašu reklamu u novinama i na tv-u, pa sam rešila da probam. Pijem Yin Antistress ujutru i uveče i mnogo se bolje osecam, opuštenije, smirenije, nisam napeta i mnogo bolje spavam! Nemam nikakvih štetnih posledica, koje sam imala s obzirom da sam pre Yina uzimala veštačke lekove koje mi je doktor prepisao i koji mi nisu odgovarali. Preporučila bih Yin Antistress svima koji imaju slične ili iste simptome jer sigurno pomaže. Hvala kompaniji Vitalis na tako dobrom preparatu."

VIŠE NEMAM NIKAKVIH TEGOBA VEZANIH ZA KRVNI PRITISAK, NERVOZU I UZNEMIRENOST!

PREDRAG Kitanović, Kraljevo:
"Godinama unazad borio sam se sa stresom i napetošću. Od pre nekoliko godina utvrđen mi je visok pritisak. Dodatni problem je predstavljalo to što je pritisak varirao, a bio sam i mnogo nervozan. Terapija je postala komplikovana, a vremenom se i povećavala. Tada sam rešio da probam preparate biljnog porekla. Posetio sam VITALIS i uz pomoć njihovog stručnog tima i YIN Antistress preparata moj krvni pritisak se stabilizovao. Više nemam nikakvih tegoba vezanih za krvni pritisak, nervozu i uznemirenost! A ne koristim nikakve lekove za pritisak, smirenje ili antidepresive već samo Vitalisove YIN kapsule."

poručite odmah on-line