Urovital  je novi potpuno prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Zahvaljujući  sinergističkom delovanju standardizovanih ekstrakta brusnice, buchu i saw palmetto ostvaruje izuzetno blagotvoran efekat na genitourinarnom sistemu i kod žena, a posebno kod muškaraca sprečavajući uvećanje i upalu prostate.

Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i bubrega, pri tretmanu steriliteta i smanjene potencije.

Iskustva pacijenata potvrđuju da ova kombinacija potpuno prirodnih sastojaka lako i brzo popravlja urinarne tegobe, popravlja i olakšava mokrenje. Sledeći najnovija medicinska istraživanja koja dokazuju da ova kombinacija lekovitih sastojaka smanjuje bolne grčeve glatke muskulature , što objašnjava nestanak bolova u genito-urinarnom sistemu i muškarca i žene (ureter, uretra, jajovod, mokraćna bešika).

Biohemijski dokazi su da inhibira delovanje enzima 5-alfa reduktaze koji prevodi testosteron u dihidrotestosteron što je neophodno za održavanje pravilne funkcije prostate i mlađih i starijih muškaraca sprečavajući dalje nezdravo uvećanje prostate.

Način upotrebe: 2 puta po jedna kapsula dnevno uz čašu vode. Preporuka popiti u toku dana 2l vode.


UBRZO SE POKAZALO DA SU REZULTATI SVE BOLJI I BOLJI!!!

DRAGAN Maletin, Novi Sad:
„Već preko 30 godina imam probleme sa bubrezima. Na televiziji sam ugledao reklamu Vitalisa u vezi Urovitala. Koristio sam 3, 4 meseca. Ubrzo se pokazalo da su rezultati sve bolji i bolji. Ako imate probleme sa urinarnim traktom slobodno koristite Vitalisov proizvod, Urovital."


ZA SADA JE STANJE ODLIĆNO.

ŽIVKO Perić, Uzovnica:
„Osetio sam nagon za učestalim mokrenjem, imao sam osećaj da mi bešika nije dovoljno ispražnjena, osetio sam peckanje u kanalima. Terapiju sam počeo sa Urovitalom pio sam dve kapsule dnevno. Za sada je stanje odlično i više ne osećam potrebu za terapijom."

MNOGO BOLJE I POMAŽE MI SAD, LAKŠE SPAVAM.

JOVANKA Jevtić, Banja Koviljača:
„Imala sam probleme sa bešikom, išla sam nekoliko puta na toalet noću. Počela sam da upotrebljavam Urovital trošim svako veče po jednu. I da mi mnogo bolje i pomaže mi sad, lakše spavam i jednom ustanem, jednom idem noću. Preporučujem svima koji ima probleme kao ja da upotrebljava Urovital."


OSETIO SAM JAČANJE ORGANIZMA I PRESTANAK BOLA!!!

DINO Elmedin, Beograd:
„Radim na jako visokim objektima i visinskim radovima, izložen sam svakodnevno svim vremenskim prilikama. Česte prehlade i jak bol u bubrezima, doveo me je do stanja urinarne infekcije. Koristeći Urovital preparat osetio sam jačanje organizma i prestanak bola. Češće mokrenje, jak bol, dugotrajno nespavanje su za mene prošlost. Urovital je nešto što je mene spasilo. Hvala Vitalisu."


MOJ PROBLEM JE BIO REŠEN!!!

JELENA Crkvenjakov, Novi Sad:
„Dobila sam jaku prehladu sa temperaturom i pošto se u kućnoj apoteci nalazio Vitalis Urovital sa ostalim Vitalis proizvodima, nakon popijene dve kutije moj problem je bio rešen. Ukoliko imate problem urinarnog trakta Urovital je jedino rešenje."
MILINKA Ždujić, Obrenovac:


Nemam bolove koje sam imala pre

BRANKA Vujović, Novo Selo:
„Ja sam imala loše bubrege i toliko sam imala bolove da mi je jedan bubreg veći a jedan manji. I u manjem sam imala dosta peska i kamenja.
Pronašla sam Urovital i počela da pijem, meni je bilo bolje, bolovi su mi bili sve manji. I danas nemam one bolove kao što sam imala pre.”SADA SE OSEĆAM MNOGO LAKŠE

JOŽEF Francija, Boka:
„Preporukom svoje ćerke počeo sam sa korišćenjem Urovitala, što mi je posle nedelju dana dalo vidne rezultate:
- Mokrenje nije bilo učestalo i otežano,
- Nisam osetio peckanje,

- I efekti su bili 100% -tni.

Sada se osećam mnogo lakše, s tim da nemam nikakvih problema ni u laboratorijskim nalazima urina i urinokultura. Kvalitet je jasan!!! Urovital uzimam i dalje radi boljeg izlečenja i zalečenja infekcija.”

POBOLJŠANJE SAM OSETILA VEĆ NAKON PRVE KUTIJE!!! INTENZITET BOLA SE SMANJIO, A PECKANJE JE POSTALO PROŠLOST!

VRBICA Živić, Niš:
„Dugo sam imala problema sa mokraćnim kanalima. Bol i peckanje su bili nesnosni. Probala sam razne proizvode i popila ni sama ne znam koliko raznih vrsta čajeva. Na nagovor ćerke odlučila sam da probam Urovital, a s obzirom da moj suprug koristi Vitalis-ove proizvode znala sam da nemam šta da izgubim. Poboljšanje sam osetila već nakon prve kutije!!! Intenzitet bola se smanjio, a peckanje je postalo prošlost! Sada se osećam drugačije, mada priznajem da radi prevencije u svojoj kućnoj apoteci uvek imam bar jednu kutiju Urovitala. Nastaviću sa upotrebom i kada se simptomi potpuno povuku, jer sam u Urovital najsigurnija. Vaše proizvode koristimo od skoro ali rezultati su već vidljivi. Hvala Vama i našoj ćerki što nam je savetovala da krenemo sa upotrebom Vaših proizvoda. P.S. Nekad treba poslušati i mlađe.”

poručite odmah on-line