Ako je vaš problem loša periferna cirkulacija, hladne ruke i noge, trnjenje ili grčevi probajte Vitalisov preparat Yang Energising. Yang Energising je prirodni preparat koji poboljšava sve funkcije nervnog sistema dovodeći do bolje cirkulacije, boljeg raspoloženja, optimizma, samopouzdanja. Otklanja znake depresije, slabosti, loše cirkulacije, neraspoloženja. Deluje i protiv malaksalosti, umora, tromosti, smanjene snage i kondicije. Oslobodite se problema čije se posledice ne mogu otkloniti!

Posle treće kapsule,
osetila sam POBOLJŠANJE.

SONJA Vuksanović, Sevce:
"YANG Energising kapsule koristim već duže vreme za poboljšanje cirkulacije i više energije. Pre upotrebe kapsula, noge i ruke su mi bile stalno hladne a i bila sam stalno umorna. Posle treće kapsule, osetila sam poboljšanje, a posle upotrebe jedne kutije, bila sam raspoloženija i imala više energije tako da se i cirkulacija brzo popravila. Preporučila bih svakom ko ima sličan problem. Nastaviću i dalje da koristim YANG Energising kapsule jer sam prezadovoljna nakon 2 godine korišćenja. Hvala puno Vitalisu."

Yang kapsule su mi promenile život!

JELENA Dabović, Vinča:
"Pre 3 godine mi je proradila štitna žlezda, njen ubrzan rad i haos sa hormonima su mi promenili život. Doktori su me mučili punih godinu i po dana, od snimanja do snimanja, pogrešne i tačne dijagnoze, sve je polako ali sigurno uzimalo svoj danak. Dani i meseci uzalud provedeni jer su me za sve vreme "lečili" vitaminima i lekovima za smirenje. Imunitet mi je opao, mesecima sam bila bez sna, počela sam da gubim volju za životom, bila sam hronično umorna, čak mi ni dete nije davalo dovoljno dobar razlog da ustanem iz kreveta. Zaboravila sam bila kako izgleda kad se nasmejem. I sad kad se setim tog perioda teško mi je. Sasvim slučajno sam u novinama videla reklamu za YANG Energising kapsule i pronašla sam sebe i svoje simptome u svakoj navedenoj stavci. Kad sam popila prvu kapsulu nisam ni sanjala da sam baš tog momenta promenila svoj život! Sve je krenulo na bolje! Do tad sam se mučila i preživljavala, a od tad živim život punim plućima! Svaki novi dan mi donosi novu radost, cirkulacija mi je mnogo bolja, depresija je daleko iza mene, čak mi je i imunitet ojačao pa ne pamtim kad sam zadnji put bila bolesna. Gomila lekova je završila u kanti za smeće jer su mi i posle punih godinu i po dana jedino potrebne prirodne Yang kapsule. Mislim da ne moram posebno da naglasim da je i moj porodični i bračni život postao mnogo bolji, a dete konačno srećno. Yang kapsule su moj recept za srećan život!!!!! Ne želim da se pitam u kom pravcu bih krenula da nije bilo Vitalisa."

Prošli su problemi sa vidom i šećerom!

PERKA Žigić, Beograd:
"Koristim YANG Energising od avgusta 2012. Imala sam problema sa vidom i sa visokim šećerom. Posle 2 meseca korišćenja, poboljšao mi se vid i šećer je sada ispod 6. Jako sam zadovoljna i nastaviću da pijem i dalje Vitalisove proizvode jer mi jako pomažu! Prezadovoljna sam!"

Moja krvna slika se vidno popravila tako da ni sam doktor nije mogao da veruje!!!

VESNA Kocić, Krčedin:
"Tegobe koje su me pratile par godina unazad sada su prošlost.Imala sam veliki problem sa malokrvnošću. Hemoglobin mi je bio 90, a gvožđe samo 2. Osećala sam se jako loše, imala sam vrtoglavicu, malaksalost, lošu cirkulaciju i hladne prste na nogama, brzo sam se zamarala i zbog takvog stanja sam bila jako nervozna. Koristila sam razne tablete, čajeve pa čak i ampule za malokrvnost od kojih mi je bilo više muka. Rezultati su bili nikakvi jer ništa od toga mi nije pomoglo sve dok nisam našla u časopisu ”Čarobni Vitalis” i taj čudesni preparat YANG Energising i naručila ga. Posle tri kutije YANG ENERGISINGA moja krvna slika se vidno popravila tako da ni sam doktor nije mogao da veruje!!! I dalje koristim Vaš preparat jer sam prezadovoljna, osećam se zdravo, veselo, samouvereno. Najbolji ste, želim puno uspeha celom timu Vitalisa i nastavite tako!!!"

PREPORUČUJEM SVIMA ZA ODRŽAVANJE DOBROG RASPOLOŽENJA, DOBRE CIRKULACIJE I POVEĆANJE ENERGIJE I KVALITETA SAVREMENOG NAČINA ŽIVOTA.

IVANA Ćurčin, Beograd:
"Poštovani, upotrebom Vašeg preparata YANG Energising na potpuno prirodan način uspostavlja se ravnoteža u organizmu i jača imunitet. Ja sam izuzetno zadovoljna efektima. Preporučujem svima za održavanje dobrog raspoloženja, dobre cirkulacije i povećanje energije i kvaliteta savremenog načina života. Moja mama i deda su takođe prezadovoljni efektima upotrebe Vašeg Venogela. Srdačan pozdrav."

NAKON 10 DANA KORIŠĆENJA OSETILA SAM NAGLO POBOLJŠANJE!

NADA Ilibašić, Sombor, (55):
"Imala sam dosta stresnih situacija koje su mi za posledicu donele depresivno stanje. Bolest je sve dublje prodirala u svaku poru mog organizma, a ja jednostavno nisam nalazila način da to sprečim. Bila sam nervozna po čitav dan, a na spavanje nisam odlazila bez jakog sedativa. Listajući jedan časopis saznala sam za YANG Energising. Nakon 10 dana korišćenja osetila sam naglo poboljšanje! Bila sam mnogo opuštenija, raspoloženija, osmeh se polako vraćao na moje lice. Preporučila bih svim osobama koje su upale u ovo teško stanje - zvano depresija da naruče YANG Energising - jer jedino tako mogu izaći iz tog stanja. Zahvalna Nada Ilibašić."

DEPRESIJA I LOŠA CIRKULACIJA SU POTPUNO NESTALE !

DUŠICA Milivojević, Beograd:
"Imala sam velikih problema sa vrtoglavicom i cirkulacijom. Od kad koristim Vitalisove Yang kapsule nemam više tih problema! Loša cirkulacija i depresija su kao rukom nestale! Mnogo su mi pomogle i poboljšale mi cirkulaciju. Odlične su. Koristiću ih i dalje da održim
trenutno stanje."

PONOVO SAM SE VRATILA U ŽIVOT! I SVE TEGOBE SU NESTALE! VRATIO MI SE OPTIMIZAM, VOLJA, ENERGIJA, IZDRŽLJIVOST...

SLAVICA Buciv, Alibunar:
"Pila sam razne antidepresive i tablete za smirenje. Ništa mi nije pomoglo. Meni je sve bilo lošije. Izgubila sam smisao svog života, nisam više izlazila da se družim već sam samo sedela u kući i sve više upadala u depresiju. Sve ono što sam volela počelo je da mi smeta. Vrtelo mi se u glavi i sve sam se plašila ako odem negde da ću pasti u nesvest. Bila sam iscrpljena i malaksala. Od kad koristim Vaš preparat YANG Energising meni je drastično bolje i jako sam zadovoljna!!! Ponovo sam se vratila u život! I sve tegobe su nestale! Vratio mi se optimizam, volja, energija, izdržljivost... Hvala Vam puno!"

SVE MOJE TEGOBE SU SADA PROŠLOST!

RAJKA Stanojević, Mladenovac:
"Rođena sam 09. 03. 1966. godine sa cerebralnom paralizom, desna strana mi je malo slabija. Pre upotrebe Vitalisovog YANG preparata osećala sam: vrtoglavicu, malaksalost, anksioznost, lupanje srca, zamaranje, znojenje ruku, klecanje kolena i bila opšteg slabog stanja. Već posle prve kutije YANG preparata, navedeni problemi su mi se osetno popravili!!! Dosad sam popila četiri kutije i osećam se odlično! Ne samo da su mi fizički problemi nestali već se i psihički osećam daleko sigurnije. Anksioznost i depresija su sada prošlost! Preporučila bih Vitalis preparate svakome ko ima slične tegobe, kao i prethodni dolazak u Vitalis radi pregleda i razgovora."

MOJE RUKE I NOGE NISU VIŠE HLADNE!!!

DRAGICA Nenadović, Loznica, 56 godina:
,,Imala sam jedno vreme jednu veću prehladu pa sam dosta smršala i imunitet mi je skroz opao. Noge i ruke su mi često bile hladne. Pošto je moj suprug koristio već vaše proizvode, u vašem katalogu sam pročitala za preparat Yang. Odmah sam ga poručila i počela da pijem kapsule. Stanje se odmah poboljšalo!!! Moje ruke i noge nisu više hladne, mnogo mi je bolja cirkulacija i bolje spavam! Mnogo sam zahvalna vašim preparatima jer su super.''

POSTAO SAM DRUGI ČOVEK.

NIKOLA Vujinović, Vrbas:
"Koristio sam 10 godina lekove za cirkulaciju i za preskakanje srca. Kada sam čuo za ovaj proizvod, YANG Energising , počeo sam ga piti i više me ne bole noge, ne drhte ruke i nervoza mi je nestala! Postao sam drugi čovek. Cirkulacija mi je odlična. YANG sam dao prijatelju, dva dana je pio i odmah je naručio za sebe, jer mu je bilo bolje. Ko želi da bude raspoložen, ko je nervozan, ko ima slabu cirkulaciju, ko je imao stres, slobodno na moju reč neka uzme ovaj proizvod, biće mu bolje."

poručite odmah on-line