Ajkulovit je novi prirodni preparat za jak imuni sistem i otpornost organizma koji je za Vas stvorila kompanija VITALIS.Svaka kapsula Ajkulovita sadrži 500 mg ulja ajkuline jetre sa jedinstvenom kombinacijom alkilglicerola, vitamina D i OMEGA 3 esencijalnih kiselina.

Alkilgliceroli su veoma važne supstance koje učestvuju u stvaranju imuniteta. Nalaze se u koštanoj srži i omogućuju stvaranje leukocita. Alkilglicerola ima još u majčinom mleku, jetri, slezini i koštanoj srži. Najveća koncentracija alkilglicerola u prirodi je u ulju ajkuline jetre. Redovno uzimanje kapsula obezbedjuje dovoljan nivo alkilglicerola, odnosno dobar imunitet.

Ajkulovit daje vrhunski efekat u zaštiti celokupnog zdravlja a posebno jača imunitet, štiti srce, sprečava arteriosklerozu, ublažava reumatski artritis,obezbedjuje pravilan rast i razvoj dece, doprinosi brzom oporavku tkiva i organa posle snažnih fzičkih i psihičkih napora. Poznata je činjenica da ajkule imaju najjači imunitet, nikada ne obolevaju od kancera, a žive nepromenjenog izgleda od praistorije do danas - jer nemaju degeneracije i bolesti koje bi tražile eventualne promene. Prosto, vreme joj ne može ništa.

poručite odmah on-line