Ukoliko patite od bolova i otoka u predelu zglobova, bavite se sportom ili teškim fizičkim radom, imate povećanu telesnu težinu ili ste skloni uganućima i iščašenjima preporučujemo vam Artriflex.

Artriflex je novi prirodni preparat kompanije VITALIS Doctor's group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mišića. Specijalna i jedinstvena formulacija klinički dokazanih supstanci - glukozamina, hondroitina, MSM-a i tamjana efikasno deluje na sve zglobove: koleno, kuk, ostali zglobovi nogu i ruku i kičme i vrata.

Artriflex se preporučuje kao dodatak svakodnevnoj ishrani osobama u stanjima zapaljenja i ukočenosti zglobova, bola u zglobovima i artroze.

Artriflex će ublažiti osteoartritis i reumatski artritis, išijas, lumbago i giht, ali se preporučuje i kao preventiva svima onima koji žele da preduprede buduće povrede zglobova i mišića, budući da hrani i izgrađuje hrskavicu i ligamente. Podržava mekoću zglobova, vlaži i naduvava izolacioni sloj hrskavice i pomaže u zaštiti hrskavice od daljeg propadanja i prirodno je obnavlja.

GEORGI Stavrov, Dimitrovgrad:


BOSILJKA Stupar, Futog:


DARINKA Stevanović, Rudnik:


JASMINA Tekić, Beograd:

Sada koristim Vaš preparat "ARTRIFLEKS".

VLADIMIR Milosavljević, Beograd:

MILEVA Kostadinović, Resnik Kragujevački:

DRAGOSLAVA Hrkić, Beograd:

MARTA Babić, Šid:

VIOLETA Jovanović, Veliko Gradište:

JULIJA Petković, Subotica:

Osećam se jako dobro.

ILIJA Zdravković, Gornji Bunibrod:

JULIJANA Milojković, Kačarevo:

Već osećam poboljšanje.

STIVEN Čalija, Beograd:

Mogu da hodam bez bola.

BORISLAV Ilić, Beograd:

Koristim Artriflex, bolovi su nestali.".

STAMENKA Milović, Beograd:

NATALIJA Budisavljević, Inđija:

DEJAN Vasiljević, Kosjerić:

MARINA Petrović, Međa, Brestovac:

ČEDO Čalija, Beograd:

MIRJANA Aleksić, Beograd:

MILAN Ceranić, Beograd:

ANICA Stjepić, Ravni:

JULKA Kuzmanović, Vrčin:

SLOBODAN Knežević, Beograd:

ANĐELIJA Ivanović, Beograd:

BLAGOJE Savić, Kosjerić:

VERA Stojanović, Vrčin:

Koleno sam ponovo vratio u funkciju!

MILIVOJE Đorđević, Kosovska Mitrovica:
"Artriflex je rešio moj problem. Ovim putem želim da se zahvalim Vitalisu za rešenje mog problema! Upotrebom Vašeg proizvoda Artriflex uspeo sam da, za vrlo kratko vreme (mesec dana), koleno leve noge ponovo vratim u funkciju. Pokreti kolena unazad bili su ograničeni, nisam mogao da čučnem. Nakon upotrebe preparata bolovi su gotovo potpuno nestali. Sada se mnogo bolje osećam, lakše se krećem, pokreti su bolji i bezbolniji. Vašim preparatom sam stvarno zadovoljan i nastavljam dalje sa upotrebom. Zahvalan sam Vam za ovako dobar proizvod Artriflex."

Hvala Vam za Artriflex.

MILANKA Mišković, Šid:
"Artriflex mi je pomogao da i u godinama trećeg doba normalno živim i radim. Odlučila sam se za Vaš preparat prije 6 meseci gledajući na televiziji reklamu za Artriflex. Jedna žena je govorila kakve je imala probleme. Ja sam slušala njenu priču i kao da je govorila o mojim problemima. Tog časa sam uzela telefon i poručila 2 kutije +1. A sada posle tri meseca korišćenja Artriflex-a sve je nestalo. Od tada sam Vaš verni potrošač i zahvalna Vam što ste proizveli tako efikasan preparat koji me je vratio u normalan život. Hvala Vam za Artriflex."

Bolovi i ukočenost su nestali!

NADA Trajkov, Bosilegrad:
"Želim da se zahvalim VITALISU, jer osećam obavezu i dužnost. Ne mogu da budem skromna i kada treba da pohvalim Vaš proizvod. Već godinu dana imam probleme sa bolovima u zglobovima. Osećaj ukočenosti je dodatno otežavao moje stanje. Koristila sam razne lekove, ali pomoći nije bilo. Imala sam veliku sreću, kada sam odlučila da probam Artriflex kapsule. Redovnim korišćenjem, prvo su prestali bolovi. A zatim i ukočenost. Zahvalna sam i na ljubaznosti i ažurnosti osoblja. Veliki pozdrav kompaniji VITALIS, mnogo uspeha u daljem radu."

Vratila mi se sigurnost i vitalnost pri hodanju.

MARIJA Doroslovački, Bečej:
"Dobar dan Vitalisu. Artriflex je rešio moj problem. Artriflex kapsule koristim već nekoliko meseci i zahvaljujući ovom preparatu, ja sam se preporodila. Prvo su prestali bolovi, zatim osećaj ukočenosti. Vratila mi se sigurnost i vitalnost pri hodanju. Svašta sam probala bez uspeha, ali Vitalisov Artriflex je pravi pogodak za mene. Veliki pozdrav Vitalisu!"

Koristio sam, koristim ga i dan danas i koristiću uvek.

MILAN Grujanac, Novi Sad:
"Imao sam problema sa kolenima velikih, bolela su me. Kuk me isto boleo. Obilazio sam mnoge lekare, tražio sam lek, međutim sve što su mi davali nije mi pomoglo. Jednog dana sam na televiziji video reklamu, sa vašim proizvodom Artriflex. Ja sam to kupio koristio sam nekoliko nedelja, osetio sam se daleko, daleko bolje. Jednostavno nisam imao bolova, kretao sam se normalno. I danas ga koristim i osećam se više nego dobro. Preporučio sam Artriflex, mojim drugovima, poznanicima, prijateljima, mnogi od njih ga koriste i više su nego zahvalni. Koristio sam, koristim ga i dan danas i koristiću uvek."

Mnogo bolje se krećem i bolovi su se smanjili.

EVA Beracka, Pančevo:
"Moji pokreti i bolovi su se dosta poboljšali od kada koristim Vitalisov proizvod, Artriflex. Penzioner sam i godinama bolujem od kičme i zglobova. Svašta sam koristila od lekova, ali od kada koristim Artriflex, mnogo bolje se krećem i bolovi su se smanjili. Ja sam prezadovoljna učinkom i preporučila bih svima koji imaju iste probleme kao ja. Hvala Vitalisu!"

Imao sam reumu i giht.

BRANKO Ilić, Kragujevac:
"Poštovani, veoma sam zahvalan na Vaš proizvod Artriflex. 15 godina bolujem od reume i gihta. Jak otok u nogama i rukama, prsti pokravljeni. Tako 22 godine. Nisam mogao obući cipele. Pio sam razne lekove za reumu i giht. Ali ništa mi nije pomoglo. Sa Vašim Artriflex kapsulama sve je normalizovano!!! Prezadovoljan sam."

Artriflex je rešio moj problem!

SVETLANA Mićević, trgovac:
„Želim da se zahvalim Vitalisu što je u Artriflex kapsule spakovao rešenje za moj problem! A to su sastojci koji su obnovili i zaustavili propadanje moje hrskavice. Disciplinovanim unosom, za 2 meseca pokreti su mi postali laki i bezbolni toliko da sam zaboravila na teškoće. Čim sam prestala sa uzimanjem, bol je počeo postepeno da se vraća. Zbog toga, da bih izbegla operativni zahvat ugradnje novog zgloba, što pogađa mnoge žene iz moje profesije, rešila sam da na vreme počnem borbu i ponovo sam se vratila Artriflex kapsulama koje svima drugarski preporučujem.“

PRVO SU PRESTALI BOLOVI, A ZATIM I OSEĆAJ UKOČENOSTI!

DUŠANKA Vuletić, Beograd:
"ARTRIFLEX kapsule koristim već nekoliko meseci, naročito od kad mi je, u oktobru 2011. godine, konstatovana Coxarthrosis levog kuka i predložena operacija. Neprekidni bolovi, svejedno da li mirujem ili se krećem, bili su nesnosni. Svaki pokret je bio teškoća. Zahvaljujući izuzetnoj efikasnosti ovog preparata, za samo nekoliko dana, osetila sam drastično poboljšanje. Prvo su prestali bolovi, a zatim i osećaj ukočenosti! Vratila mi se sigurnost, energija i izdržljivost – vitalnost! Smatrala sam da je moja operacija u januaru ove godine, neizbežna. Hospitalizovana sam, ali ubrzo posle pregleda kod svog lekara specijaliste i obavljenih snimaka i analiza, utvrđeno je veliko poboljšanje. Hrskavica levog kuka je bila u daleko boljem stanju u odnosu na prethodne preglede! Operacija je odložena. Veliki pozdrav Vitalisu!"

MOJI POKRETI SU BOLJI, BEZBOLNIJI I MNOGO BOLJE SE KREĆEM!

VIDOSAVA Drakulić, Zemun, penzioner:
"Artrozu kuka mnogo lakše podnosim! Godinama imam problema sa kukom. Mnogo toga sam probala da bih koliko toliko sebi olakšala, ali bez uspeha. Od prijateljice sam čula da je izašao novi Vitalisov proizvod za zglobove - Artriflex i rešila sam ponovo da pokušam. Imala sam jake bolove. Posle nešto više od mesec dana, moji pokreti su bolji, bezbolniji i mnogo bolje se krećem! Stvarno sam zadovoljna i nastavljam dalje. Zahvalna sam Vam za ovako dobar proizvod Artriflex."