Ajkulovit е нов природен препарат за зајакнување на имуниот систем и отпорноста на организмот, кој за Вас го создаде компанијата VITALIS. Секоја капсула Ајкуловит содржи 500мг масло од црн дроб од ајкула со единствена комбинација на алкилглицероли, витамин Д и ОМЕГА 3 есенцијални киселини.

Алкилглицеролите се многу важни сустанции, кои учествуваат во создавањето на имунитетот.Се наоѓаат во коскената срж и овозможуваат создавање на леукоцити. Алкилглицероли има уште во мајчиното млеко, црниот дроб, слезината и коскената срж. Најголема концентрација на алкилглицероли во природата е во маслото од црн дроб на ајкула. Со редовно земање на капсулите, се обезбедува доволно ниво на алкилглицероли, односно добар имунитет.


Ajkulovit дава врвен ефект во заштита на целокупното здравје, а посебно во зајакнување на имунитетот, го штити срцето, спречува артериосклероза, ублажува ревматски артрит, обезбедува правилен раст и развој на децата, допринесува за брзо опоравување на ткивата и органите после јак физички и психички напор. Познат е фактот дека ајкулите имаат најјак имунитет, никогаш не заболуваат од канцер, и имаат непроменет изглед од праисторијата до денес-бидејќи немаат дегенерации и болести кои би придонеле до евентуални промени. Просто, времето ништо не и може.

ПОРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ОН-ЛАЈН