Vitalis Doctor’s group i Vitalis ordinacija predstavili su se na 23. Međunarodnom sajmu kozmetike “Dodir Pariza” održanom 26. i 27.04.2014. godine na Beogradskom sajmu. Štand u VIP delu je privukao mnoge naše stare, ali i nove klijente raspitujući se o novitetima koje smo im spremili, ali i tražeći rešenje za svoj zdravstveni problem. Pored već dobro poznatih proizvoda na tržištu kao što su Venogel, Sports cream, Slim i drugi proizvodi predstavili smo i nove proizvode CardioVitalis i Detoxmax.

Cardio Vitalis je prirodni preparat koji koristi pravilnom radu srčanog mišića, uravnotežuje srčani ritam, proširuje arterije, sprečava nastanak arterioskleroznih plakova, smanjuje holesterol, povećava elastičnost krvnih sudova. Detoxmax je potpuno prirodno fitojedinjenje sa posebnom formulom, i kombinacijom najmoćnijih antioksidanasa iz biljaka koji služi u odbrani i zaštiti od svih poznatih bolesti. Preparat je zaštićen, testiran i proveren.


Posetioci sajma su imali prilike da prisustvuju interaktivnom predavanju Dr Vesne Marinković Mičić na temu “Akupunktura i antioksidansi u službi lepote”. Brojnim stručnjacima iz oblasti medicine, kozmetologije, kao i znatiželjnim posetiocima Dr Vesna Marinković Mičić je pored akupunkture govorila i o delovima iz svoje knjige “Medicus natura”, a i odgovarala je na konkretna pitanja posetilaca.

Posetioci sajma su imali prilike da se posavetuju sa našim doktorkama kao i da iskoriste specijalne akcije koje smo im za tu priliku spremili.