Urovital  е нов потполно природен препарат за зајакнување на отпорноста на уринарниот систем. Благодарение на синергистичкото дејство на стандардизираните екстракти на брусница, buchu и saw palmetto предизвикува исклучително благотворен ефект на генитоуринарниот систем и кај жени, и посебно кај мажи спречувајќи зголемување и воспаление на простатата.

Urovital се препорачува при зачестено и болно мокрење, при печење при мокрење, ноќно мокрење, отежнато мокрење, при акутни и хронични воспаленија на мочниот меур, мочните канали и бубрезите, при третман на стерилитет и намалена потенција.

Искуствата на пациентите потврдуваат дека оваа комбинација на потполно природни состојки лесно и брзо ги корегираат уринарните проблеми, и го олеснуваат мокрењето. Следејќи ги најновите медицински истражувања кои докажуваат дека оваа комбинација на лековити состојки ги намалува болните грчеви на мазната мускулатура, што го и објаснува исчезнувањето на болките во генито-уринарниот систем и кај мажи и кај жени (уретер, уретра, јајцеводи, мочен меур).

Биохемиски е докажано дека инхибира делување на ензимот 5-алфа редуктаза кој го претвара тестостеронот во дихидротестостерон што е неопходно за одржување на правилната функција на простатата и кај помлади и кај постари мажи спречувајќи понатамошно нездраво зголемување на простатата.

Начин на употреба: 2 пати на ден по една капсула дневно со чаша вода. Препорака е да се испие во тек на денот 2 л. вода.

СЕГА СЕ ЧУВСТВУВАМ МНОГУ ПОЛЕСНО

ЈОЖЕФ Франција, Бока:
„По препорака на мојата ќерка почнав да користам Urovital, што после една недела имав видни резултати:
- Мокрењето не ми беше зачестено и отежнато,
- Не почувствував пецкање,

- И ефектите беа 100%

Сега се чувствувам многу полесно, со тоа што немам никакви проблеми за што сведочат и лабараториските наоди на урината и уринокултурата. Квалитетот е јасен!!! Urovital го користам и понатака заради подобро излекување на инфекциите.”

ПОДОБРУВАЊЕ ПОЧУВСТВУВАВ УШТЕ ПОСЛЕ ПРВАТА КУТИЈА!!! ИНТЕНЗИТЕТОТ НА БОЛКАТА СЕ НАМАЛИ, А ПЕЦКАЊЕТО СТАНА МИНАТО!

ВРБИЦА Живиќ, Ниш:
„Долго време имав проблеми со уринарните канали. Болката и пецкањето беа неподносливи. Пробав разни производи и испив и сама не знам колку чаеви. По сугестија на ќерка ми одлучив да пробам Urovital, а со обзир на тоа дека мојот сопруг ги користи Vitalis производите знаев дека нема што да изгубам. Подобрување почувствував веднаш после првата кутија!!! Интензитетот на болката се намали, а пецкањето стана минато! Сега се чувствувам поинаку, иако признавам дека заради превенција во својата домашна аптека секогаш имам барем една кутија Urovital. Ќе продолжам со употреба и кога симптомите целосно ќе се повлечат, бидејќи сум во Urovital најсигурна. Вашите производи ги користиме од скоро, но резултатите се веќе видливи. Ви благодарам и на Вас и на нашата ќерка што ни советуваше да почнеме со употреба на Вашите производи. P.S. Некогаш треба да се послушаат и младите.”

ПОРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ОН-ЛАЈН