Cardio Vitalis е природен препарат кој е од корист при правилна работа на срцевиот мускул, го урамнотежува срцевиот ритам, ги проширува артериите, спречува создавање на артериосклерозни наслаги, го намалува холестеролот, ја зголемува еластичноста на крвните садови. Cardio Vitalis се препорачува на лица: со лупање и прескокнување на срцето, со ослабено срце, со ангина пекторис, со зголемен крвен притисок, после инфаркт на срце, шлог или хируршки интервенции, со лоша циркулација, со артериосклероза на крвните садови.

ПОРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ОН ЛАЈН