Detoxmax e потполно природно фитосоединение со посебна формула и комбинација на најмоќни антиоксиданси од билки кој служи за одбрана и заштита од сите познати болести. Препаратот е заштитен, тестиран и проверен.

Vitalis Detoxmax го детоксицира организмот ослободувајќи го од сите штетни материи кои може да се создадат во телото како производ на метаболизмот, посебно кај хроничните болести. Штетните материи може да се внесат во организмот од надворешноста преку храната, водата, воздухот, лековите... Ова е единствен препарат од Vitalis кој е заснован на најмодерни научни сознанија, а составен е од најмоќни билни антиоксиданси како што се: биофлавоноиди, катехини, расвератроли, олигомерни проантоцијанидини, силиквестрини, силимарини, силидиамини, силибини, салвестроли.

ПОРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ОН-ЛАЈН