Digesto Vitalis е природен препарат кој многу допринесува за зачувување на здравјето и функцијата на дигестивниот тракт. Се користи доколку имате отежнато варење, отекување и пореметување на работата на цревата. Digesto Vitalis се препорачува на лица: со чувствителени црева, чувствителен желудник, во кој се јавува отекување и затегнување на цреата по земањето на оброк, чир на желудник, затвор, колитис, пред и после хируршка интервенција, кои сакаат да имаат здрав дигестивен тракт, затегнат и рамен стомак.

ПОРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ ОН ЛАЈН