Отворена е првата VITALIS продавница

Во Белград е отворена првата VITALIS Doctor's group работилница. Новото VITALIS продажно место се наоѓа во близина на Славија, на улица Кралја Милутина 35. Од сега на Београѓани, но и на нивните бројни гости ќе им бидат достапни овие реномирани производи како и постојаните акции и подароци.
Продавницата работи секој работен ден од 8 до 20 часот, а сабота и недела од 8 до 15 ч.
На купувачите им стојат на располагање советите од VITALIS докторите.
Добредојдовте!